Welkom bij Dress for Success Rotterdam!

 

In onze winkel aan het Rijnhoutplein in Rotterdam ben je van harte welkom voor een kleedsessie en advies voor jou persoonlijk!

Ben jij op zoek naar een baan, vrijwilligerswerk, een stage of ben je een startende ZZP’er? Heb je een minimum inkomen? Dan kun je een afspraak maken voor een kleedsessie.

Waarom bieden wij dit aan? Wij denken dat als jij je op je gemak voelt  in je nieuwe outfit, je dit ook uitstraalt naar je omgeving. Dit verhoogt je kans op succes en een eerste indruk kun je maar een keer maken. Kortom, een mooie nieuwe outfit laat jou stralen!

Wie zijn wij?

Het team van Dress for Success bestaat uit meerdere enthousiaste Dress Adviseurs, de winkelmanager en de relatiemanager. Allemaal met een passie voor kleur en kleding. Wij nemen graag de tijd de beste versie van jouzelf te laten zien. Onze winkel is gezellig en laagdrempelig, de koffie en thee staan voor je klaar!

Onze collectie

Wij hebben zowel een dames- als herencollectie. Alles hangt op maat en we zijn erg kritisch op wat we in de winkel hangen. De kleding is van goede kwaliteit, we hebben mooie merken en de kleding is  modieus. Ook hebben we een assortiment aan schoenen, sieraden en tassen. Alles om een passende en modieuze outfit voor jou samen te stellen!

Interesse? Bel voor een afspraak naar de winkel 06 15382111

Dress Winkel Overview-1 (1)
Dress for Succes Rotterdam (6)
Dress for Succes Rotterdam (2)

Relatiemanager Dorinda

06 30077243

Winkelmanager Nettie     

06 18669535

Onze bestuurders

Marie – Louise, voorzitter

Melany, secretaris

Caroline, penningmeester

Muzaffer, algemeen bestuurslid HR

Fleur algemeen bestuurslid marketing & communicatie

Maj-Britt algemeen bestuurslid relatiemanagement & fondsenwerving

Dorinda

Nettie

Ons vrijwilligersteam Dress Adviseurs

Anja, Patty, Dorien, Yvonne, Edward, Fadoua, Whitney, Reyhan, Ans, Hellen & Elise

Het contact met de klant en het samen zoeken naar een mooie outfit maakt het werken bij Dress for Success zo leuk!

Vanaf 1 juni gaan wij weer starten met kleedsessies, voorlopig alleen op dinsdag. Wij doen dit op aangepaste wijze volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ook gaan wij donderdag vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur weer open voor het ontvangen van donaties. Op andere tijden/dagen kan ook maar dan graag op afspraak.

 

OPENINGSTIJDEN

dinsdag van 10.00 uur tot 16.00 uur voor kleedsessies

donderdag van 12.00 uur tot 16.00 uur  voor het langs brengen van kledingdonaties

Kijk voor onze online diensten & kledingpakketten ook op LinkedIn & Facebook!


Tijdelijk gesloten, eventuele hulp op afstand; info volgt.

DFS Rotterdam tijdelijk gesloten

Vacature Secretaris / Bestuurslid

Voor ons bestuur zoeken wij een ervaren en betrokken secretaris. Draai jij je hand niet om voor een subsidie-aanvraag of jaarrapportage? En wil je deze handigheid inzetten voor een vrijwilligersorganisatie die minima op weg helpt naar werk? Bekijk dan snel onderstaande vacature en reageer.

Vacature Secretaris

Ook in Rotterdam wordt het koud

Ook bij Dress for Success Rotterdam kunnen Rotterdammers elkaar door de winter helpen door warme winterjassen in te leveren. Klik op de foto voor de inleveradressen.

Dress for Success Rotterdam zoekt een bestuurslid

Ben jij een kei in marketing en communicatie? En heb je een hart voor Dress for Succes? Dan hebben we bij Dress for Success Rotterdam een leuke bestuursfunctie voor je. We zoeken namelijk iemand met verstand van marketing en communicatie die ons bestuur kan versterken. Heb je interesse? Bekijk dan bijgaande vacature en reageer.

Vacature Bestuurslid MarCom-def

Vacature winkelmanager bij Dress Rotterdam!

20-4-2017

Dress for Success Rotterdam is op zoek naar een winkelmanager. Klik hier voor meer informatie.

Uitreiking Dress Award Reny Winkelman

Eind december werd de Dress Award uitgereikt aan Reny Winkelman.

Josje Bootsma van het bestuur van Dress Nederland mocht de Award aan Reny uitreiken, vanwege haar bijzondere inzet en verdiensten voor de Dress organisatie gedurende 15 jaar, zowel voor haar werkzaamheden in de winkel in Rotterdam, als voor de landelijke ontwikkeling van Dress for Success.

Adres
Rijnhoutplein 4
3014 TZ Rotterdam
OV metrostation Eendrachtsplein of tramlijn 4 halte Bloemkwekerstraat

Winkel | Dress adviseurs
U kunt tijdens de openingstijden van de winkel bellen voor het maken van een afspraak & voor meer informatie over particuliere donaties.
T:   06 15382111
E:   winkel.rotterdam@dressforsuccess.nl

Winkelmanager | Nettie
U kunt contact opnemen wanneer u vragen heeft over het doorverwijzen van een klant & wanneer u geïnteresseerd bent in de vacature voor Dress adviseur.
T:   06 18669535
E:   winkelmanager.rotterdam@dressforsuccess.nl

Relatiemanager | Dorinda
U kunt contact opnemen wanneer u vragen heeft over het organiseren van kledinginzamelingen voor bedrijven, het geven van workshops & presentaties.
T:   06 30077243
E:   relatiemanager.rotterdam@dressforsuccess.nl

Bestuur, secretaris | Melany van Twuijver
Voor bestuurlijke zaken.
T:  06 51024216
E:  secretaris.rotterdam@dressforsuccess.nl

Financieel Ondersteunen
Kleding krijgen we gratis van bedrijven en particulieren. Om een outfit compleet te maken zijn er soms extra kosten. Je kunt ons ondersteunen door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer:

NL74 RABO 0126 1058 04 | Stichting Dress for Success Rotterdam | gift Dress for Success Rotterdam

Elke bijdrage is welkom. Stichting Dress for Success Rotterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften aan erkende goede doelen en instellingen met een ANBI-status kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. Lees meer informatie over fiscaal aftrekbare giften: bij belastingdienst en/of bij ANBI.

Onze openingstijden zijn

Dinsdag       10.00 – 16.00 uur

Woensdag   10.00 – 14.00 uur

Donderdag  10.00 – 16.00 uur

Vrijdag         10.00 – 16.00 uur

Vacature Dress Adviseur

Wij zoeken voor onze winkel in Rotterdam enthousiaste en zelfstandig werkende Dress adviseurs voor 3 tot 6 uur per week en eventueel ook op oproepbasis beschikbaar zijn voor banenmarkten.

Heb je ervaring en kennis op één of meerdere van deze vlakken: Mode & styling, presenteren voor kleine groepen ( max 15 pers), het (helpen) organiseren van acties en evenementen, lees dan verder!

Dress Adviseur

Dress for Success Rotterdam is sinds 2010 een algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Naam: Stichting Dress for Success Rotterdam
RSIN/fiscaalnummer: 8222.04.423
Contactgegevens: Dress for Success Rotterdam
  Secretaris bestuur: M.van Twuijver
  06 – 51024216
  secretaris.rotterdam@dressforsuccess.nl
Winkel: Rijnhoutplein 4
3014 TZ Rotterdam
Bestuurssamenstelling: Marie Louise de Bot, voorzitter
Melany van Twuijver, secretaris
Caroline Zegers, penningmeester
Muzaffer Yüksekyildiz, bestuurslid
Fleur Klijnsmit, bestuurslid
Maj-Britt van Raalte, bestuurslid

Beleidsplan klik op deze link

Beloningsbeleid

Dress for Success Rotterdam is een vrijwilligersorganisatie. Er zijn twee part-time medewerkers in dienst. Dress adviseurs zijn vrijwillige medewerkers en krijgen gemaakte onkosten, zoals reiskosten vergoed. Bestuursleden ontvangen, net als alle vrijwilligers, alleen een vergoeding voor gemaakte onkosten.

Doelstelling

De stichting heeft ten doel effectieve hulp te verlenen aan mensen met een minimum inkomen die hun positie wensen te verbeteren, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De stichting zal die hulp in de eerste plaats verlenen door aan de doelgroep gratis representatieve kleding en kledingadvies aan te bieden ten behoeve van een succesvolle sollicitatie en een succesvolle start van een nieuwe functie.

De stichting kan reserves vormen met het oog op de continuïteit en ontwikkeling van haar werkzaamheid, maar beoogt niet het maken van winst.

Verslag van de uitgeoefende activiteiten klik op deze link

Financiële verantwoording klik op deze link

Privacyverklaring Dress for Success klik op deze link

Missie Dress for Success Nederland
‘De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven.’