'Een nieuwe outfit zorgt ervoor dat klanten vaak met veel meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in gaan.'
'Mooie, nette en goede kleding.
Ik ben heel professioneel en prettig geholpen.'
Senna Bouteba, Start Foundation
'Start Foundation steunt Dress for Success, omdat je bij werkgevers maar één keer een eerste indruk maakt.'
previous arrow
next arrow
Slider

Helaas zijn wij in verband met de afgekondigde lockdown voorlopig gesloten. Wil je op de hoogte blijven volg dan onze social media accounts op Facebook en Instagram en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Ons adres: Niels Bohrweg 121, Utrecht. Met bus 37 en 38 vanaf Utrecht CS ben je hier in een kwartier. Meer informatie over hoe je ons kunt bereiken onder de tab ‘Openingstijden’. 

Dress for Success regio Utrecht

Heeft u binnenkort een sollicitatie en geen passende sollicitatiekleding? Werkzoekenden met een minimuminkomen kunnen terecht in onze winkel voor een gratis kledingadvies en kleding voor hun sollicitatie (ook voor vrijwilligerswerk, stage en zzp’ers). Om onze klanten voldoende aandacht en privacy te geven werken wij alleen op afspraak. Wilt u ook gebruik maken van onze service maak dan een afspraak via 030 2746563.

 

Bezoek aan Dress for Success en protocol COVID-19 preventie. Wat kunt u verwachten?

Aanmelding en vraag vooraf aan de klant

We werken, zoals altijd, alleen op afspraak. Je kan ons voor een afspraak bellen of een mail sturen. Je bent de enige klant in de winkel.

Elke dag wassen we, voordat wij aan de slag gaan in de winkel, onze handen goed. En uiteraard ook steeds tussendoor. Natuurlijk vragen wij jou om dit ook doen. We zetten ook een hand-gel klaar op tafel.

Heb jij of een van je huisgenoten last van milde verkoudheidsklachten of hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan beslist niet naar de winkel, maar neem telefonisch contact zodat wij weten dat je niet komt. Ook als je binnen twee weken na bezoek aan onze winkel positief test op COVID-19 verzoeken wij je om ons te bellen of een mail te sturen.

Uiteraard maken we, als je weer beter bent, graag een nieuwe afspraak.

De afspraak

Ben je eerder aanwezig, dan mag je in de hal wachten totdat je wordt opgehaald.

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet noodzakelijk, maar mogen op eigen initiatief altijd gedragen/meegenomen worden. Op de tafel in de hal staat een hand-gel. We verzoeken je die voor binnenkomst te gebruiken.

Voor de veiligheid van jou en onze medewerkers zitten we bij de intake op 1,5 m afstand van elkaar. De medewerker zal persoonlijke gegevens van je invullen en je zet je handtekening onder het formulier met een eigen pen of een andere pen dan de medewerker in haar handen heeft gehad. Het is niet erg gastvrij maar we bieden je geen koffie of thee aan.

Nogmaals: respecteer de 1,5 meter-regel!

De paskamer

We willen met alles rekening houden dus ook met onze paskamer. Zo gebruiken wij één paskamer om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte tussen hebt om te passen en naar de spiegel te lopen om naar jezelf te kijken. We kunnen je prima helpen, maar dit doen wij wel van een gepaste afstand. De paskamer wordt na gebruik weer netjes schoongemaakt zodat deze weer veilig gebruikt kan worden. Er staat een leeg rek waarmee we de kleding die we voor je uitzoeken op kunnen hangen en naar de paskamer kunnen rijden.

Onze medewerkers

We wassen regelmatig onze handen. Natuurlijk zijn ook de medewerkers die je helpen helemaal fit. Zij zullen thuisblijven als zij voldoen aan de ziekteomschrijving van het RIVM. De medewerkers die bij Dress for Success aanwezig zorgen er ten alle tijden voor dat zowel zijzelf als onze winkel schoon zijn, zodat wij jou zonder zorgen kunnen kleden voor het sollicitatiegesprek.

Hygiëne winkel

Net zoals wij zelf is onze winkel ook schoon. Zo maken wij alle gladde oppervlakken na elk gebruik grondig schoon. Denk bijvoorbeeld aan onze tafel en stoelen. Ook maken we na elke pasbeurt onze paskamer schoon. Zo weet je zeker dat je jezelf in een schone en veilige omgeving kan omkleden.

Desinfectierek

Ben je klaar met passen, maar heb je een kledingstukken die het toch niet geworden zijn dan hangen wij ie kledingstukken op een apart rek en zorgen dat het gereinigd wordt, zodat het weer te gebruiken is voor een andere klant. Zie je iets moois of leuks op dit rek hangen? Vraag eerst even aan de medewerker om het te reinigen. Zo weet je zeker dat alles klaar is om gepast te worden.

Verdere vragen? Wij horen het graag via dressforsuccessutrecht@gmail.com of 06- 24 54 23 84

Heb je een minimuminkomen of uitkering en binnenkort een sollicitatiegesprek? Maak dan een afspraak bij ons in de winkel om kosteloos geschikte sollicitatiekleding voor je uit te zoeken. Bij Dress for Success Utrecht staan altijd een paar deskundige vrijwilligers voor je klaar om je van advies te dienen. Een afspraak maak je via mail of telefonisch 030 – 274 6563.

Let op: met ingang van 1 januari 2020 zijn wij niet meer geopend op woensdagmiddag. Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag: 10.00 tot 13.00 uur
Dinsdag: 10.00 tot 16.00 uur
Woensdag: 10.00 tot 16.00 uur
Donderdag: 13.00 tot 16.00 uur

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden van de winkel, 030 2746563. U kunt ons daarnaast bereiken via de e-mail. Wij doen ons best om u dan zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Wij raden onze klanten aan om een afspraak te maken, of in ieder geval van te voren naar onze winkel te bellen om zeker te weten dat er iemand aanwezig is. U kunt ook zonder afspraak onze winkel bezoeken, maar de kans bestaat dat u dan een tijdje moet wachten voordat we u kunnen helpen. Voor een afspraak kunt u ook een e-mail met uw telefoonnummer sturen, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een afspraak. Een afspraak is altijd op de korte termijn en meestal nog op dezelfde dag mogelijk.

Hoe vindt u Dress for Success Utrecht!

Bereikbaar via OV:

 • Bus 37 CS jaarbeurszijde richting Maarssenbroek via Leidsche Rijn (uitstappen Savannaweg + 7 minuten lopen)
 • Bus 38 CS jaarbeurszijde richting Maarssen via Lage Weide (uitstappen op de NielsBohrweg + 3 min lopen)
 • Bus 48 vanaf bushalte Station Leidsche Rijn richting Papendorp via Nieuwegein (uitstappen op de Niels Bohrweg + 3 minuten lopen).

De winkel heeft een eigen ingang, klanten en donateurs kunnen de winkel rechtstreeks betreden en hoeven niet langs de receptie van UW.

Als u een afspraak heeft bij Dress for Success kunt u links om het gebouw van UW heen lopen, rijden of fietsen, langs de slagbomen (auto’s parkeren vóór de slagboom). Volg het bord laden en lossen van UW. De locatie van Dress for Success zit in het uitstekende deel van het gebouw. U loopt of rijdt er dan zo tegen aan.

Met de auto: parkeergelegenheid aanwezig (vóór de slagboom). Donateurs die kleding komen afleveren kunnen aanbellen links voor de slagboom en doorrijden tot de winkel.

Trijntje Knaapen, manager

Thea de Bie, plaatsvervangster manager

Vrijwilligers

Esther Cho
Astrid Lissenberg
Maltie Bateswar
Kim Hullegie
Renée Zomerhuis
Ria Gerwig
Truus van der Weijden
Wilma van der Laan
Rosemary Souren

Jeltje Berends

Netta Jacobson

Lucienne Karlas

Amanda Rooden

Winonah Tenniglo – Mulder

Extra vrijwilligers

Yolanda Smid, invalkracht
Ursula Vaneker, invalkracht
Astrid van den Ham, invalkracht
Frans Snijder, klusjesman
Mariska de Ridder, PR en presentaties
Rob Rutten

Bestuur

Margot Jansen, voorzitter

Peter Klootwijk, penningmeester

Carolien Satink, secretaris

Dorien de Wit, algemeen bestuurslid

Donateurs

Wij zijn altijd blij met de donatie van sollicitatiewaardige kleding. Een goed criterium is of u er zelf in zou gaan solliciteren.

Wij hebben altijd behoefte aan:

 • Herenschoenen
 • representatieve herenkleding in de maten kleiner dan 50 en groter dan 54
 • effen overhemden in alle maten
 • smartcasual herenkleding in alle maten
 • herenriemen in alle maten
 • nette herenschoenen en -sokken in alle maten
 • representatieve herenjassen in alle maten
 • representatieve dameskleding in alle maten, speciaal de maten kleiner dan 36 en groter dan 44
 • nieuwe damespanty’s (bij voorkeur nog in de verpakking)

Openingstijden donaties

In verband met coronamaatregelen kunnen wij tot voorlopig 9 februari 2021 geen donaties ontvangen!!!

U kunt kleding, schoenen en accessoires naar wens aanleveren in vuilniszakken, dozen, kledingzakken etc. Wij zoeken de kleding uit en kleding die niet geschikt is voor onze doelgroep geven wij door aan andere kledinginzamelingsprojecten, waaronder Sympany. Indien de kleding schoongewassen of -gestoomd bij ons binnenkomt, scheelt ons dat weer in waskosten. 

Dress for Success Utrecht helpt óók in vakantietijd!

In deze ongewone tijden blijven wij werkzoekenden zoveel mogelijk steunen, óók in vakantietijd. Hier vind je informatie over onze werkwijze in deze periode.

DRESS REGIO UTRECHT WEER OPEN VANAF 2 JUNI

Onze winkel opent op 2 juni weer haar deuren. Zowel klanten kleden als donaties ontvangen doen wij uitsluitend op afspraak. Natuurlijk zijn er gepaste maatregelen van toepassing. Hieronder vindt u ons protocol.

Bezoek aan Dress for Success en coronamaatregelen.

Aanmelding en vraag vooraf aan de klant

We werken, zoals altijd, alleen op afspraak. Je kan ons voor een afspraak bellen of een mail sturen. Je bent de enige klant in de winkel.

Elke dag wassen we, voordat wij aan de slag gaan in de winkel, onze handen goed. En uiteraard ook steeds tussendoor. Natuurlijk vragen wij jou om dit ook doen. We zetten ook een hand-gel klaar op tafel.

Heb jij of een van je huisgenoten last van milde verkoudheidsklachten of hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan beslist niet naar de winkel, maar neem telefonisch contact zodat wij weten dat je niet komt. Ook als je binnen twee weken na bezoek aan onze winkel positief test op COVID-19 verzoeken wij je om ons te bellen of een mail te sturen.

Uiteraard maken we, als je weer beter bent, graag een nieuwe afspraak.

De afspraak

Ben je eerder aanwezig, dan mag je in de hal wachten totdat je wordt opgehaald.

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet noodzakelijk, maar mogen op eigen initiatief altijd gedragen/meegenomen worden. Op de tafel in de hal staat een hand-gel. We verzoeken je die voor binnenkomst te gebruiken.

Voor de veiligheid van jou en onze medewerkers zitten we bij de intake op 1,5 m afstand van elkaar. De medewerker zal persoonlijke gegevens van je invullen en je zet je handtekening onder het formulier met een eigen pen of een andere pen dan de medewerker in haar handen heeft gehad. Het is niet erg gastvrij maar we bieden je geen koffie of thee aan.

Nogmaals: respecteer de 1,5 meter-regel!

De paskamer

We willen met alles rekening houden dus ook met onze paskamer. Zo gebruiken wij één paskamer om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte tussen hebt om te passen en naar de spiegel te lopen om naar jezelf te kijken. We kunnen je prima helpen, maar dit doen wij wel van een gepaste afstand. De paskamer wordt na gebruik weer netjes schoongemaakt zodat deze weer veilig gebruikt kan worden. Er staat een leeg rek waarmee we de kleding die we voor je uitzoeken op kunnen hangen en naar de paskamer kunnen rijden.

Onze medewerkers

We wassen regelmatig onze handen. Natuurlijk zijn ook de medewerkers die je helpen helemaal fit. Zij zullen thuisblijven als zij voldoen aan de ziekteomschrijving van het RIVM. De medewerkers die bij Dress for Success aanwezig zorgen er ten alle tijden voor dat zowel zijzelf als onze winkel schoon zijn, zodat wij jou zonder zorgen kunnen kleden voor het sollicitatiegesprek.

Hygiëne winkel

Net zoals wij zelf is onze winkel ook schoon. Zo maken wij alle gladde oppervlakken na elk gebruik grondig schoon. Denk bijvoorbeeld aan onze tafel en stoelen. Ook maken we na elke pasbeurt onze paskamer schoon. Zo weet je zeker dat je jezelf in een schone en veilige omgeving kan omkleden.

Desinfectierek

Ben je klaar met passen, maar heb je een kledingstukken die het toch niet geworden zijn dan hangen wij ie kledingstukken op een apart rek en zorgen dat het gereinigd wordt, zodat het weer te gebruiken is voor een andere klant. Zie je iets moois of leuks op dit rek hangen? Vraag eerst even aan de medewerker om het te reinigen. Zo weet je zeker dat alles klaar is om gepast te worden.

Verdere vragen? Wij horen het graag via dressforsuccessutrecht@gmail.com of 06 – 24 54 23 84

Nieuwe locatie voor Dress Utrecht

Goed nieuws! Na een lange zoektocht heeft Dress Utrecht een nieuwe winkellocatie gevonden. De nieuwe winkel is gevestigd in het pand van het UW. De winkel heeft een eigen ingang, klanten en donateurs kunnen de winkel rechtstreeks betreden en hoeven niet langs de receptie van UW.

Adres: Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht. Kijk voor meer informatie over bereikbaarheid en openingstijden op de winkelpagina’s van Dress Utrecht.

Dress Utrecht genomineerd voor de actie ‘Warm Hart’

11-09-2017

Dress for Success Utrecht is genomineerd voor de KRO actie ‘Warm Hart’. Met jouw stem (2x klikken) maken zij kans op steun waarmee ze nog meer mensen kunnen helpen op weg naar werk. De sollicitanten en vrijwilligers in Utrecht kunnen jouw steun heel goed gebruiken. Als zij voor 29 september in de top 5 terecht komen maken ze kans op een prachtige donatie van de KRO. Help je mee? Stem op: http://bit.ly/stemdressforsuccess

Namens het team van Dress for Success Utrecht danken wij je HARTelijk!

Dress for Success Utrecht breidt diensten uit naar omliggende gemeenten

Voor Dress for Success Utrecht is het nieuwe seizoen goed begonnen. Er is een nieuw pand gevonden voor de winkel, in winkelcentrum Lunetten. Verder gaat Dress for Success Utrecht ook werkzoekenden uit de omliggende gemeenten bedienen. Dit tweejarige project is begin deze maand gestart.
(meer…)

Workshops en professioneel advies voor onze doelgroep

Workshops en professioneel advies voor onze doelgroep

Wij geven, tegen een kleine vergoeding, ook workshops over uiterlijke verzorging. Wij geven deze workshop voor groepen van ongeveer 6 tot 10 personen in onze winkel of op locatie.

Daarnaast hebben wij doorgaans een professionele kleurenconsulente en een visagiste in huis voor advies over het dragen van kleur en (make-up)verzorging.

Ook verzorgen wij DressChecks, waarbij we sollicitanten adviseren over hun voorkomen en wij hun outfit waar nodig, mogelijk en gewenst aanvullen met kleding uit onze winkel.

Dress for Success in finale VOORverkiezing

Wij presenteren u ons jaarverslag 2018!

10 jaar Dress for Success Utrecht

Het was een feestje op 8 november in Parnassos! We mochten er verwijzers, raadsleden, klanten, ambassadeurs, vrijwilligers, bestuursleden en collega’s ontvangen. Zij luisterden naar de woorden van onze voorzitter Agnes Wesseling en bekeken de outfits op de catwalk, geshowd door onze vrijwilligers. De vrijwilligers ontvingen als verrassing van raadslid Pim Steenbergen (ChristenUnie) de medaille voor de vrijwilligers van de maand.

Gastspreekster Agnes Jongerius  illustreerde  prachtig hoe belangrijk het is dat er voor iedere op de een of andere manier een schouder is waarop je kunt staan om weer verder te kunnen (en hoe wij daarin voorzien, natuurlijk!).

Bestuurslid Dorien de Wit presenteerde ons splinternieuwe ambassadeursnetwerk en interviewde enkele aanwezige ambassadeurs over wat zij hadden meegemaakt sinds ze voor deze rol gevraagd waren.

Als klap op de vuurpijl werd er een fototentoonstelling onthuld met mooie foto’s van onze klanten en enkele medewerkers (foto’s Harry Slegh). De foto’s zullen op diverse plaatsen in Utrecht en de regio te bezichtigen zijn.

En uiteraard werd er nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Onderstaande foto’s geven een impressie (foto’s Harry Slegh).

De reacties van onze klanten zorgen voor de meest bevredigende momenten van ons werk. We zien mensen al zelfverzekerder worden naarmate hun afspraak bij ons in de winkel vordert. En als we ze dan in de spiegel zien teruglachen naar hun spiegelbeeld weten we dat we de juiste snaar geraakt hebben – en zien we direct waar we dit voor doen. Zoals Joi Gordon (oprichter van Dress for Success World Wide) zegt: “Mensen zien een nieuwe en betere versie van zichzelf.” Ook mondeling geven onze klanten direct al veel positieve feedback. Via e-mail, sms of op onze enquêteformulieren ontvangen we eveneens mooie feedback. Hier volgt een selectie uit 2014.

Heel leuke ervaring. De twee dames waren aardig en lief. Ik kreeg goed advies.

Ik weet nu welke kleuren mij goed staan.

Dress is een mooi initiatief en handig dat jullie er zijn want jullie weten wat er is en wat staat veel beter dan in een 'normale' winkel.

Zeer goede ervaring. Nette, mooie, goede kleding. Ik ben heel professioneel en prettig geholpen.``

Goed advies, medewerkers waren heel vriendelijk en geduldig met goede ideeën.

Buitengewoon positief. Klant spreekt moeilijk Nederlands.
Hij bedankt ons voor de kleding want hij is er blij mee.

Ik voelde me op mijn gemak; ik voelde me veilig. En leuke kleren.

Zeer hartverwarmend. De dames wisten je in de watten te leggen en het gevoel te geven dat je er mag zijn. Ze nemen ruim de tijd en spreken ook de sollicitatie door en geven goede tips. De kleding die ik heb meegenomen was prima. Kleding helpt erg om je zelfverzekerd te voelen bij presentaties
en ik ben er erg blij mee.

Heel leuk, goed geholpen en leuke kleding. Goed idee om zo’n winkel te beginnen.

Goede ervaring. Het heeft me goed gedaan en zelfvertrouwen gegeven. Super!
Ik vind deze winkel een eye-opener. Fantastisch geholpen en de goodybag vond ik heel leuk.

Fijn dat ik op zo'n korte termijn (de volgende dag) terecht kon. Ik vond het alleraardigst; de medewerkers waren heel lief en meedenkend. Je zelfvertrouwen wordt opgepept. Er was weinig in mijn maat maar gelukkig wel iets gevonden. Terwijl ik er was kreeg een andere klant kleuradvies...dat had ik ook erg leuk gevonden maar door tijdnood niet gekregen.

Hartelijke, warme sfeer, gezellig en professioneel.
Ik ben naar tevredenheid geholpen. Voor ieder wat wils. Veel keuzemogelijkheden. Ik kreeg goed advies over welke stijl bij mij past.

Zeer tevreden over het resultaat. De medewerkers waren geduldig en er werd tijd genomen.
Ik vond het heel gaaf om te komen.

Ik vond de medewerkers zeer vakkundig. Ik hoop dat DfS nog lang mag blijven bestaan

De instanties die mensen uit onze doelgroep begeleiden, zoals de dienst Werk & Inkomen, reïntegratiebureaus, buurtteams etc., kunnen klanten naar ons verwijzen. Bel of mail ons om te overleggen of iemand voor onze dienstverlening in aanmerking komt.

Contactinformatie

Adres
Niels Bohrweg 121
3542 CA Utrecht
Tel. klanten
030 - 274 6563
Donateurs
030 - 274 6563
Tel. vragen
06 - 24 54 23 84
Email
dressforsuccessutrecht@gmail.com

Financieel Ondersteunen
Kleding krijgen we gratis van bedrijven en particulieren. Om een outfit compleet te maken zijn er soms extra kosten.
Je kunt ons ondersteunen door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL03 INGB 0004 2885 30 t.n.v. Stichting Dress for Success Utrecht o.v.v. ‘gift Dress for Success Utrecht’. Elke bijdrage is van harte welkom.

Giften aan erkende goede doelen en instellingen met de ANBI-status kunnen fiscaal aftrekbaar zijn.
Stichting Dress for Success Utrecht is een algemeen nut beogende instelling (ANBI).
Lees meer informatie over fiscaal aftrekbare giften: bij de Belastingdienst en/of bij ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)

Dress for Success Utrecht is sinds 2009 een algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Naam: Stichting Dress for Success Utrecht
RSIN/fiscaalnummer: 8197.00.988
Contactgegevens: Stichting Dress for Success Utrecht
Niels Bohrweg 121
3542 CA  Utrecht
dressforsuccessutrecht@gmail.com
030-2746563
Bestuurssamenstelling: Margot Jansen, voorzitter
Carolien Santink, secretaris
Peter Klootwijk, penningmeester
Dorien de Wit, bestuurslid

Beleidsplan: klik op deze link

Beloningsbeleid:

Dress for Success Utrecht is een vrijwilligersorganisatie met een betaalde coördinator in loondienst. Dit betreft een deeltijdfunctie. De stichting heeft naast de coördinator geen andere mensen in dienst en vergoedt slechts onkosten, zoals reiskosten, aan de vrijwilligers.

Doelstelling:

De doelstelling van de stichting is: het aanmoedigen van vrouwen en mannen met een uitkering bij het vinden van een betaalde (deeltijd) baan of bij het starten als zelfstandig ondernemer.

De stichting tracht dit doel te bereiken door:

 1. Het verstrekken van een set gratis kleding aan iedereen, die vanuit een uitkerings- en/of een minimumsituatie gaat solliciteren of start als zelfstandig ondernemer;
 2. Het verstrekken van een tweede set gratis kleding, indien de betreffende sollicitant daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst is aangegaan of daadwerkelijk is gestart als zelfstandig ondernemer;
 3. Het bevorderen van de solidariteit van werkende vrouwen en mannen met degenen die vanuit een uitkeringssituatie solliciteren, het starten als zelfstandig ondernemer daaronder begrepen.
 4. En verder alles te doen wat bevorderlijk kan zijn ter bereiking van het gestelde doel.

De stichting beoogt niet het maken van winst.

Jaarverslag 2019 en financiële verantwoording: klik op deze link

Privacyverklaring Dress for Succes: klik op deze link

Missie Dress for Success Nederland
‘De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven.’

 

Huisregels

 1. Dress for Successvindt haar oorsprong in de Verenigde Staten. Alle initiatieven van Dress for Success zijn verplicht zich aan te sluiten bij de Amerikaanse organisatie en te werken volgens de richtlijnen die daar worden opgesteld.
 2. Alle initiatieven vanDress for Success gebruiken dezelfde huisstijl en website. De officiële website van Dress for Success is dressforsuccess.org.
 3. Dress for Successis een vrijwilligersorganisatie, wat betekent dat een groot deel van de werkzaamheden door vrijwilligers wordt uitgevoerd.
 4. Dress for Successwerkt vanuit een solidariteitsprincipe, wat betekent dat een groot deel van de kleding in de winkel gedoneerd wordt door werkende vrouwen en mannen.
 5. Dress for Successverkoopt geen kleding om inkomsten te verwerven.
 6. Klanten vanDress for Success Utrecht zijn mensen die vanuit een minimuminkomen  gaan solliciteren naar een (betere) baan, vrijwilligerswerk, stage of werkervaringplek of die vanuit een minimuminkomen  gaan starten met een eigen onderneming.
 7. Klanten vanDress for Success Utrecht ontvangen gratis één set kleding en/of een kledingadvies. Een klant mag terugkomen voor een nieuwe set kleding wanneer hij of zij na een half jaar nog geen baan heeft gevonden en toe is aan een nieuwe set die past bij het nieuwe seizoen. Dress for Success Utrecht werkt met 2 seizoenen: herfst/winter en lente/zomer.
 8. BijDress for Success Utrecht bestaat een kledingset uit een boven- en een onderstuk. Overige items zoals schoenen, tassen en accessoires worden beschouwd als extraatje en behoren dus niet tot de standaardset! Ook is het niet de bedoeling dat klanten kleding meenemen voor een ander dan zichzelf.
 9. Klanten vanDress for Success mogen de kleding na afloop van het sollicitatiegesprek houden, ongeacht of zij worden aangenomen voor de baan. Er komt immers weer een nieuw sollicitatiegesprek waarbij de kleding nodig is, of de klant is aangenomen en dan kan hij of zij de kleding goed gebruiken om de eerste tijd representatief op het nieuwe werk te kunnen verschijnen.
 10. Klanten vanDress for Success mogen bovendien terugkomen voor één of twee extra kledingsets wanneer zij zijn aangenomen, zodat zij goed gekleed aan het werk kunnen. Klanten die voor de eerste keer komen direct nadat zij zijn aangenomen, mogen in één bezoek twee kledingsets uitzoeken.
 11. Klanten vanDress for Success dienen, indien gevraagd, een uitnodiging voor het sollicitatiegesprek of een kopie van het arbeidscontract te kunnen overleggen.
 12. Klanten vanDress for Success wordt gevraagd om fris gewassen en gedoucht naar de winkel te komen.
 13. Klanten vanDress for Success wordt gevraagd om (tijdig) een afspraak te maken en deze zonodig tijdig af te zeggen of te verzetten.

Privacyverklaring inzake nieuwsbrieven

Wij versturen nieuwsbrieven via Mailchimp, met wie wij een verwerkersovereenkomst hebben gesloten. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, zullen we bepaalde informatie opslaan, waaronder je e-mailadres, IP-adres en bepaalde informatie over de links die je aanklikt in de e-mails, op een Mailchimp-server. Noch wij, noch Mailchimp zullen je e-mailadres ooit verkopen of delen met andere partijen, tenzij we hiertoe wettelijk worden verplicht. Als je rechtstreeks contact opneemt met Mailchimp met betrekking tot je abonnement op onze nieuwsbrief, kan Mailchimp rechtstreeks contact met jou opnemen; anders zal Mailchimp nooit contact met je opnemen. Alleen geautoriseerde Mailchimp-medewerkers hebben toegang tot onze abonneelijst. Je bent altijd vrij om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief, door op de link onderin de mail te klikken. Je gegevens worden dan ook verwijderd.