Word jij vrijwilliger bij Dress for Success Gorinchem? Kom naar de Proeverij

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze organisatie. Gelukkig zijn er al veel mensen enthousiast. Maar er zijn altijd extra handen nodig. Daarom staan wij op vrijdag 3 februari op de Proeverij van het vrijwilligerssteunpunt Gorinchem! Kom langs en ga in gesprek met ons en met al die met inwoners die al vrijwilligerswerk doen. En proef van de ervaringen en van de lekkere hapjes die worden aangeboden.

 

Dress for Success Gorinchem zoekt een fondsenwerver en een coördinator.

Uren en invulling altijd in overleg met jouw mogelijkheden en wensen. Mocht je niet naar de proeverij kunnen komen maar wel interesse hebben kun je altijd mailen of bellen naar ons.

 

Praktische informatie

De Proeverij is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk, maar die niet precies weet wat bij hem of haar past.

Locatie:          Gymnasium Camphusianum

Adres:            Vroedschapstraat 11 Gorinchem

Datum, tijd:    Vrijdag 3 februari 2023, 19.00 tot 21.30 uur

Aanmelden is niet verplicht, maar kan via dit formulier. https://formulieren.gorinchem.nl/form/aanmelden-proeverij-vrijwilligerswerk/

 

Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem

Mensen die besluiten vrijwilliger te worden, staan er niet alleen voor. Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem zorgt voor bemiddeling, advies en ondersteuning. Ook is het mogelijk gratis cursussen of trainingen te volgen. Kijk voor meer informatie op www.gorinchem.nl/vrijwilligers of bel met Gea van Kekerix op tel. 0183-659548.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.