Recordopbrengst benefietavond 2023

Veilingmeester van de benefietavond Ramona Batta (r) overhandigt de cheque met het recordbedrag aan voorzitter Chantal Huynen (l). Foto: Peter Müllenberg

 

Na een hartverwarmende avond vol solidariteit en vrijgevigheid, heeft de benefietavond van Dress for Success Maastricht een recordbedrag van € 14.653 opgeleverd. De opbrengst komt ten goede aan alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid, een stageplek of vrijwilligerswerk. Het geld wordt gebruikt om nog meer mensen te kunnen kleden en adviseren en ook de jongeren en starters op de arbeidsmarkt nieuwe kansen te bieden.
Gasten van de benefietavond werden getrakteerd op een modeshow, een veiling en een loterij. Het evenement vond plaats in buitenplaats Vaeshartelt onder het genot van een driegangendiner, een drankje en entertainment.

 

Persoonlijke verhalen
Op de avond waren ook ‘kleedklanten’ Laura Theunissen en Harriët Akwero aan het woord die hun persoonlijke ervaringen deelden met de aanwezigen. Ieder met haar eigen verhaal waarin de groei naar een nieuwe kans centraal staat. Zij vertelden hoe Dress for Success hen op de rit heeft gekregen, niet alleen door het bieden van een nieuwe outfit, maar juist door het krijgen van meer zelfvertrouwen om de wereld aan te kunnen.

De sfeer was doordrenkt van solidariteit en een gezamenlijke toewijding aan het ondersteunen van degenen die het het meest nodig hebben. Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de buitengewone vrijgevigheid van alle aanwezigen.
"We zijn overweldigd door de genereuze steun en de betrokkenheid van alle aanwezigen. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen samenkomen voor een gezamenlijk doel en laten zien dat ze geven om de ander," aldus Chantal Huynen, voorzitter van Dress for Success Maastricht.

Dress for Success is zeer dankbaar voor alle vrijwilligers, ambassadeurs, sponsoren en alle anderen die zich hebben ingezet om deze avond tot een grandioos succes te maken. Het ingezamelde geld zal een blijvend verschil maken in het leven van degenen die een nieuwe stap willen maken naar financiële onafhankelijkheid.

 

Bekijk hier alle foto's