Anneke Janssen-Schmitz ontvangt een lintje

Vanochtend was het groot feest bij Dress for Success Maastricht. Coördinator Anneke Janssen werd onlangs 75 jaar, ze is nu tien jaar het hart en de ziel van Dress for Success Maastricht, en letterlijk de kroon op haar fantastische werk: Anneke werd geëerd met een lintje!

Anneke maakte van Dress for Success Maastricht een plek waar mensen met een rugzakje en grote afstand tot basislevensbehoeften en zeer magere financiële draagkracht een duwtje in de rug krijgen en met zelfvertrouwen de deur uitgaan.

Met haar warme hart speelt Anneke daarin een grote rol, niet alleen voor de cliënten en de verwijzers, maar zeker ook voor alle vrijwilligers. Een warm bad voor iedereen die er komt. En als er weer een succesverhaal is, dan reageert ze altijd met: “Leef lui, hei doen veer ‘t veur, dat is toch de sju, nondedzju!”

Bestuur en vrijwilligers van Dress for Success Maastricht feliciteren Anneke van harte met haar koninklijke erkenning en hopen dat zij nog héél lang het warme hart van de organisatie zal blijven. Perficia, leef Anneke!

 

RTV Maastricht maakte een reportage van alle ontvangers van een lintje. Bekijk de reportage hier