• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Nieuws

 

Een mooie review voor Dress for Success Eindhoven

Een mooie review van Emiel:Vanwege de uitdaging van een nieuwe baan was ik op zoek naar de juiste kleding voor de job. Zo kwam ik uit bij Dress for Success. De sessie begon met vakkundig kleuradvies, en vervolgens wisten de zeer behulpzame klantadviseurs precies de juiste items voor me te vinden. Zorgvuldigheid en geduld kenmerkt de klantadviseurs en vanwege hun hulp kon ik met twee prachtige sets en een boost aan zelfvertrouwen de arbeidsmarkt tegemoet!

Lees meer »

Verwijzer aan het woord

Werkzoekenden komen veelal via verwijzers bij Dress for Success terecht. Dit kan een participatiespecialist, jobcoach, generalist of persoonlijk begeleider zijn. Af en toe komt een verwijzer mee naar een kleedsessie met een klant.

Lees meer »

Landelijke samenwerking met de Bijenkorf

De Bijenkorf en Dress for Success Nederland hebben de handen in een geslagen. In alle filialen van de Bijenkorf kunnen klanten en bezoekers nette dames- en herenkleding doneren aan Dress for Success bij het speciale inzamelpunt op de afdeling dames- en herenmode.

Lees meer »

Nieuwe winkelcoördinator Dress for Success Eindhoven

Per 1 november jl zijn Karin Brouwers en Marjon Vreeswijk gestart als winkelcoördinator van Dress for Success Eindhoven. In deze functie zijn ze verantwoordelijk voor de operationele zaken rondom het runnen van de ‘winkel’. Een taak die al 12 jaar de verantwoordelijkheid was van manager Bertine Oudesluijs. Bertine is voor Dress for Success betrokken bij het programma de Verschilmakers van het Oranjefonds. Dit programma gaat vrijwilligerswerk onder jongeren stimuleren om zo maatschappelijke organisaties te verduurzamen en toekomstbestendig te maken. Omdat Bertine hieraan een deel van haar uren gaat besteden werd gezocht naar iemand die haar taken kon overnemen. Dat is niet één iemand geworden maar twee: Karin en Marjon vullen de functie in als duo-baan.

Lees meer »

Periodiek verspreidt Dress for Success Eindhoven een nieuwsbrief