• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Nieuws van alle winkels van
Dress for Success in Nederland

Gezocht: nieuwe winkelmedewerkers

DRESS FOR SUCCESS Dress for Success is een professionele non-profit organisatie. Wij voorzien werkzoekenden met een minimum inkomen van representatieve kleding en individueel advies om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpen wij mensen om goed voor de dag te komen bij het vinden van werk. Uiteindelijk gaat het er om dat mensen weer mee kunnen doen in de maatschappij, uit de armoede komen en economisch zelfstandig worden. 

Lees meer »

De film: Brainwash op bezoek bij Dress for Success

We willen graag de beste versie van onszelf zijn. Maar hoe vrij zijn we écht om onze eigen weg in het leven te kiezen? Kan elk dubbeltje een kwartje worden, of worden je kansen bepaald door waar je wieg staat, waar je opgroeit en met welk geslacht je geboren bent? Deze vragen werden besproken in de Brainwash Special van zondag 13 november j.l. Waarin ook een bezoek aan Dress for Success Leiden werd gebracht en een mooi open interview met 1 van onze klanten is gehouden. Wij zien dagelijks dat het niet voor iedereen zo makkelijk is om een baan te vinden. Daarom helpen we iedereen met een minimuminkomen heel graag op weg naar werk met een mooie outfit en vol zelfvertrouwen.

Lees meer »

Dress for Success in Brainwash van VPRO

Op zondag 13 november brengt VPRO’s Brainwash in een kort item de activiteiten van Dress for Success in beeld. De uitzending onderzoekt in hoeverre economische en sociaal-culturele systemen ons belemmeren te worden wie we willen worden. Het item laat zien hoe Dress for Success werkzoekenden met een kleine beurs, met advies en kleding, begeleidt in het met zelfvertrouwen succesvol solliciteren. De winkel van Dress for Success Leiden was begin oktober voor dit programma heel even het decor van de opname voor deze uitzending.

Lees meer »

Artikel over Dress for Success Gorinchem in Glossy Quiet Drechtseden

Het Wow effect!Een heel mooi artikel over Dress for Success Gorinchem in de glossy van Quiet Drechtsteden.Dress for Success Gorinchem werkt regelmatig samen met Quiet om zo cliënten weer helemaal blij te maken met stylingadvies en een nieuwe set kleding. Het gaat niet alleen om de set kleding, maar om veel meer. De persoonlijke aandacht en de tijd voor iemand nemen zodat ze weer stralend en zelfverzekerd de deur uit gaan.Quiet is een hele mooie organisatie met een aantal vestigingen verspreid over Nederland die aandacht vraagt voor armoede.Ze helpen mensen op allerlei manieren. Een aantal voorbeelden:Een fietsenmaker die af en toe gratis reparaties uitvoert, een restaurant welke wekelijks een tafeltje dekt, een landelijke keten die onverkochte apparaten aanbiedt en ga zo maar door.Iedereen, bedrijf of particulier, draagt naar eigen inzicht bij, met geld of een dienst of goederen.En dat is zoveel waard! Je bezorgt iemand een geluksmoment en geeft iemand weer het gevoel mee te doen aan de maatschappij.Wil je meer weten over Quiet?Kijk dan op www.quiet.nlLocatie Dordrecht:Aardappelmarkt 193311 BA Dordrecht0645357672drechtsteden@quiet.nl

Lees meer »

Opening Dress for Success Groningen

Onder flinke belangstelling verrichtte wethouder Eelco Eikenaar op 29 augustus de officiële opening van het pand van Dress for Success Groningen. Hij deed dat door de laatste hand te leggen aan de aankleding van een etalagepop.

Lees meer »