• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij Dress for Success Leiden

Op 29 maart 2022 onthulde wethouder Yvonne van Delft samen met Ton de Bruin, voorzitter van Dress for Success Leiden, het gedicht van stadsdichter Marianne van Velzen. Sleutelstad.nl maakte de volgende reportage:

"Dress for Success heeft meerdere redenen voor een feestje. De onthulling van een gedicht, dat de winkel haar koperen jubileum viert en grootse plannen voor de toekomst. Bestuursvoorzitter Ton de Bruin kondigt een rondetafelgesprek aan over re-integratie op de arbeidsmarkt." Lees verder via: Onthulling gedicht bij koperen jubileum: 'Dress for Success poetst diamanten op' | Sleutelstad

(foto rechts: Leonie van der Helm)


Bekijk wat Dress for Success Leiden kon betekenen voor Nicolas

Maak kennis met Nicolas, en met zijn succesvolle bezoek aan de Dress for Success Leiden winkel. Dank je Nicolas, dat je jouw ervaring hebt willen delen!


Goed gekleed naar een nieuwe baan!

 

Heb je binnenkort een sollicitatie- of opdrachtgesprek en leef je van een minimuminkomen? Maak een afspraak en kom langs in onze winkel. Je krijgt een goed advies over persoonlijke presentatie en uitstraling en je ontvangt gratis een prachtige set sollicitatiekleding!

Vol zelfvertrouwen ga je vervolgens het gesprek in en is je kans op succes toegenomen. Je krijgt tenslotte geen tweede kans voor een eerste indruk! 66% van onze klanten vindt na een bezoek aan onze winkel werk!