'Een nieuwe outfit zorgt ervoor dat klanten vaak met veel meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in gaan.'
'Mooie, nette en goede kleding.
Ik ben heel professioneel en prettig geholpen.'
Senna Bouteba, Start Foundation
'Start Foundation steunt Dress for Success, omdat je bij werkgevers maar één keer een eerste indruk maakt.'
previous arrow
next arrow
Slider

Sponsors

Dress for Success is een non-profit organisatie; en sponsors zijn dan ook essentieel voor het functioneren van onze organisatie. Wij zijn erg blij met alle steun die wij van onze sponsors ontvangen. Mede door hun bijdragen zijn wij als organisatie in staat om onze activiteiten te bekostigen en uit te (blijven) voeren. Het succes van onze klanten is daarom ook hun succes!

Zowel organisaties als particulieren kunnen financieel en in natura (kleding of overige diensten) een steentje bijdragen. Dress for Success ontvangt financiële bijdragen van organisaties/ instellingen die hiermee onze sociaal-maatschappelijke doelstelling willen ondersteunen. Daarnaast ontvangen wij bepaalde diensten om niet, om zo de kosten van onze organisatie laag te houden en onze middelen maximaal in te kunnen zitten voor activiteiten voor onze klanten.

Zowel Dress for Success Nederland als de lokale winkels zijn een ANBI-organisatie (of hebben de ANBI-status in voorbereiding). Dat betekent dat er gunstige fiscale regels in geval van giften/ donaties van toepassing kunnen zijn. Wil jij Dress for Success ook financieel steunen (particulier of namens jouw organisatie), lees dan hier hoe dat kan. Je kunt ons financieel steunen met een periodieke of éénmalige gift. Wil jij op een andere manier een bijdrage leveren aan Dress for Success en onderzoeken wat er mogelijk is, neem dan vrijblijvend contact met ons op

ANBI                                                

Sinds 2010 is Dress for Success Nederland een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Ook de meeste winkels zijn ook geregistreerd als ANBI of hebben de ANBI-status in voorbereiding. Meer daarover is te vinden op de winkelpagina’s.

Voordelen ANBI-status

Wanneer een goed doel is aangemerkt als ANBI, dan gelden er gunstige fiscale regels in geval van giften/ donaties. Bovendien hoeft er geen schenk- of erfbelasting betaald te worden over schenkingen of erfrechtelijke verkrijgingen die gebruikt worden voor het algemeen belang. Meer informatie hierover is terug te vinden op de site van de Belastingdienst. Het formulier in geval van een periodieke gift vind je hier.

Ik wil kleding doneren

Icon box description

Ik wil sponsor worden

Icon box description

Ik wil vrijwilliger worden

Icon box description