Een Boost voor Benita uit Eindhoven

Gepubliceerd op 8 juli 2022 om 15:38

Een boost voor Benita

Benita volgt een werkfittraject en had een zware tijd achter de rug. Na jaren was ze eindelijk weer eens uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Een paar dagen voor dat gesprek kwam ze langs bij Dress for Success Eindhoven voor advies en een kleedsessie.

 

Ik voelde me direct zó welkom bij Dress for Success, ik werd heel vriendelijk ontvangen en er werd oprecht naar mij geluisterd. Er was volop ruimte om kleding te proberen en ze hadden echt het beste met mij voor. Zo bijzonder om te ervaren hoe Karin en Leontine belangeloos en vol passie tot het uiterste gingen om mij te kleden. Het leek wel of ze een trukendoos opentrokken en plots zag ik dat ik er weer was! In de set kleding, compleet met accessoires, voelde ik me zelfverzekerd en professioneel - en niet te ‘lief’. 

 

Door mijn eigen harde werk, goede voorbereiding, de kleding en de tips wist ik dat ik nog nooit zó klaar was geweest voor een sollicitatiegesprek. Ik kon het! En de afdelingsmanager met wie ik mijn sollicitatiegesprek had zag en voelde dat ook. Het was echt op alle fronten een match. Tijdens het gesprek kreeg ik al te horen dat ik door mocht naar de tweede ronde. En ook dat was positief. Binnen een week was alles geregeld: ik ben aangenomen als Projectcoördinator Quality Cluster!  Ik ben heel dankbaar voor de kans en heb er super veel zin in, ook dat ik weer deel uit ga maken van een team vind ik geweldig.

 

Uiteraard liet ik direct weten aan Dress for Success dat ik de baan had. Na de felicitaties werd ik meteen uitgenodigd om nog een keer langs te komen. Als je namelijk wordt aangenomen krijg je nog een tweede set kleding! Ook deze sessie vond ik weer fantastisch. Karin en Marjon hielpen me aan een set die ik ook weer met de vorige kan combineren, ideaal.

 

Ik heb nog nooit zulk goed advies gehad en ik kan nu zelf – wanneer ik weer salaris heb – ook beter ‘shoppen’ door alle stijl- en combinatietips. Zó bijzonder dat er een organisatie is zoals Dress for Success. Het heeft me geholpen om weer mezelf te zijn.

 

Succes Benita, het was voor ons ook een feestje om jou te helpen, wat straalde je!

We zijn er van overtuigd dat jij het helemaal gaat maken in je nieuwe baan.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.