Goed nieuws voor Dress for Success Eindhoven

Gepubliceerd op 27 april 2023 om 10:10

Nationale Vrijwilligersprijzen 2023

Rarara wie is er in de prijzen gevallen?

 

Vereniging NOV heeft de Nationale vrijwilligersprijzen in het leven geroepen om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen. Mensen werken als vrijwilliger vanuit hun hart en vragen er niets voor terug. Dat is enerzijds bijzonder, anderzijds is het van elementair belang voor het reilen en zeilen van de Nederlandse samenleving. Met het waarderen van vrijwilligers en hun organisaties willen we de aandacht vestigen op de noodzaak en het nut van vrijwilligerswerk. Bovendien hopen ze mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen te inspireren om zich ook vrijwillig in te zetten voor de maatschappij. Want je weet: samen maken we het verschil!

 

NOV vroeg vrijwilligersorganisaties een filmpje van 1 minuut in te sturen waarin ze vertelden wat hun vrijwilligerswerk zo mooi maakt. Er kwamen 346 inzendingen binnen en Dress for Success Eindhoven is één van de winnaars geworden van de derde prijs! Daar zijn we heel blij mee, het is een enorme blijk van waardering voor alle vrijwilligers van onze organisatie.

 

Heel erg verdiend, gefeliciteerd aan alle klantadviseurs, MT, Bestuur, Ambassadeurs en social media-team van Dress for Success Eindhoven. En dankjewel @nationalevrijwilligersprijzen we gaan iets moois doen met het gewonnen bedrag.

 

NOV organiseert de Nationale Vrijwilligersprijzen met financiering van het ministerie van VWS en met de hulp van vrijwilligerscentrales en gemeenten in heel Nederland. De Nationale Postcode Loterij stelt de prijzen beschikbaar.

 

https://www.nov.nl/nationalevrijwilligersprijzen2023/default.aspx

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.