• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Ben je of ken je een accountant die wat van zijn of haar tijd wil inzetten voor een goed doel?

Dress for Success Nederland is de koepelorganisatie van de 9 Dress for Success winkels in Nederland. Dress for Success helpt mensen met een laag inkomen met kleding en advies om goed voor de dag te komen bij een sollicitatie. Zie www.dressforsuccess.nl voor meer informatie.

De koepelorganisatie heeft een beperkt budget, dat niet toereikend is om een accountant te betalen. Daarom zoeken wij - als opvolger van degeen die dat jarenlang pro bono heeft gedaan - iemand die ons wil steunen door de jaarrekening samen te stellen en de samenstellingsverklaring af te geven. Heel veel werk is het niet, want het gaat om een eenvoudige administratie met weinig bijzonderheden. Maar als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) willen we toch graag de handtekening van een accountant bij de jaarrekening. Voor de jaarrekeningen van de afgelopen jaren verwijzen wij graag naar onze website www.dressforsuccess.nl/nederland/over-ons-anbi.

De penningmeester Edo Jongejan, bereikbaar via info@dressforsuccess.nl, is beschikbaar voor informatie en overleg en ontvangt graag berichten van belangstellenden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.