Dress for Success Amsterdam

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt. Iedereen die op weg is naar economische onafhankelijkheid is welkom in de winkels van Dress for Success. Dress for Success stuurt jou in een compleet nieuwe outfit vol zelfvertrouwen op weg naar een sollicitatiegesprek of presentatie, naar een contractbespreking of een pitch. De eerste indruk is altijd belangrijk en medebepalend voor een succesvolle afloop. Maar waar haal je het geld voor nieuwe professionele kleding vandaan als je van een minimuminkomen of (bijstands)uitkering rond moet komen? Dress for Success biedt dan uitkomst.

De missie van Dress for Success is het bevorderen van de economische onafhankelijkheid van mensen die van een minimuminkomen of (bijstands)uitkering moeten leven. Dat doen we door hen professioneel te kleden als ze gaan solliciteren en hen te ondersteunen bij het vinden en behouden van werk.

Een ervaringsdeskundige aan het woord....

Werkbezoek van Koning aan Dress Amsterdam

Dress for Success Amsterdam is één van de 22 deelnemers aan het programma ‘Meedoen, samen uit de armoede!’ van het Oranje Fonds. Dress for Success Amsterdam heeft het initiatief genomen tot deelname aan het programma. Het Oranje Fonds koos deze winkel uit voor de officiële aftrap. Koning Willem-Alexander die samen met koningin Maxima beschermpaar van het Oranje Fonds is, bracht onverwacht een werkbezoek aan de winkel. Deze koninklijke belangstelling heeft Dress for Success veel publiciteit opgeleverd. Een enorme blijk van waardering voor de vrijwiligers Dress for Success Amsterdam die zich inzetten om klanten op weg te helpen naar economische onafhankelijkheid.

Corina Koekenbier, algemeen manager Dress for Success Amsterdam, zegt: “De koning heeft ruim tijd vrijgemaakt in zijn agenda om bij de aftrap van het programma ‘Meedoen, samen uit de armoede!’ aanwezig te zijn. Wat een eer om als gastvrouw te mogen optreden en de koning rond te mogen leiden door onze prachtige winkel. Ik was onder de indruk van zijn betrokkenheid en oprechte interesse en tijd die hij nam om in gesprek te gaan met onze vrijwilligers en klanten! Het was een aangename, ongedwongen en informatieve ochtend met zelfs af en toe een schaterlach.”

Lees hier verder…..

Bedrijfsfilm Dress Amsterdam

Trots zijn we op de bedrijfsfilm over Dress for Success Amsterdam……

Ambassadrice Patty Zomer bij RTL Live

Youtube filmpje Oranjefonds over Dress Amsterdam

RCOAK steunt Dress Amsterdam financieel

Goed nieuws: Dankzij onze nieuwe financiële partner RCOAK kunnen we weer 15 mensen aan een stijlvolle sollicitatie outfit helpen. Hartelijk dank voor jullie hulp! Ook een steentje bijdragen om werkzoekenden uit de bijstand te halen? Mail naar penningmeester.amsterdam@dressforsuccess.nl

Dress Amsterdam ontvangt kleding van Legal People

Al geruime tijd draagt Legal People Amsterdam ons een warm hart toe, onder meer door flinke donaties het hele jaar door. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en hulp!

Dress Amsterdam & Zuidas…. save the date

SAVE THE DATE Het is bijna zover! De Zuidas helpt Dress for Success, en daarmee zoveel mensen met een grootse inzamelingsactie en spetterende modeshow. Houd vrijdag 13 september om 16u vrij in je agenda. Mis het niet!

Dress Amsterdam krijgt kleding van ABN AMRO

Vakantietijd maar het inzamelen van kleding gaat gewoon door. Bij ABN AMRO Private Banking mochten we welgeteld 16 dozen gedoneerde kleding ophalen. Fantastisch toch?

Dress Amsterdam gesloten van 22 juli t/m 2 augustus

Van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus zijn wij gesloten. We wensen iedereen een zonnige zomervakantie!

Vacature: secretaris bestuur Dress Amsterdam

Dress for Success Amsterdam zoekt een enthousiaste secretaris voor het bestuur die geïnspireerd raakt door de slogan:

Goed gekleed op weg naar een baan en uit de armoede!

Profielschets nieuwe bestuurder stichting Dress for Success Amsterdam

Wat Dress for Success is

Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden met een ‘minimuminkomen’, voorziet van gratis representatieve kleding en praktische adviezen om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpen in onze kledingwinkel 40-50 vrijwilligers mensen op weg naar economische onafhankelijkheid.

Dress voor Success is er voor mensen die onvoldoende financiële middelen hebben om zich passend te kleden voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek. In onze winkel helpen wij bij het samenstellen van een nieuwe outfit: die past bij de functie en bij de werkzoekende. Zo zorgen we er samen voor dat men representatief op de presentatie of het sollicitatiegesprek verschijnt en de kans op een goede eerste indruk niet hoeft te missen.

De kleding in de winkels is afkomstig van donaties uit het bedrijfsleven en van particulieren. Omdat wij geen winstdoelstelling hebben, worden alle outfits en adviezen gratis verstrekt.

Het bestuur

Stichting Dress for Success Amsterdam streeft naar een informeel en collegiaal bestuur, dat op evenwichtige wijze is samengesteld uit een team van mensen met verschillende achtergronden, sekse en leeftijden.
Het onbezoldigde bestuur bestaat uit drie tot zeven personen. De zittingstermijn van een bestuurslid is in principe vier jaar en mag eenmaal verlengd worden.

De werving van bestuursleden

Bij de werving van nieuwe bestuursleden wordt de vacature openbaar gemaakt, in elk geval via de website van de stichting en via oproepen op sociale media. Het zittende bestuur speelt een centrale rol bij het werven van kandidaten, en kiest indien er sprake is van meer dan één kandidaat bij meerderheid van stemmen.

Algemene profielschets bestuursleden

 • draagt het werk van Dress for Success Amsterdam een warm hart toe;
 • heeft bestuurlijke ervaring;
 • is in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden;
 • heeft enige basiskennis van financiële zaken (een begroting en jaarrekening kunnen lezen);
 • is betrouwbaar en integer;
 • is voldoende beschikbaar (gemiddeld 8 uur per maand, minimaal 8 vergaderingen op dinsdagavonden van 20.00-22.30 in de winkel in Amsterdam).

Profiel Secretaris bestuur

 • goede mondelinge en schriftelijke communicatie
 • ervaring met het maken van verslaglegging en het voorbereiden van vergaderingen
 • affiniteit met een goed gedocumenteerde besluitvorming

Graag uw reactie met motivatie en het profiel waarop u reageert naar e- mail: voorzitter.amsterdam@dressforsuccess.nl

Voor informatie kunt u bellen met de voorzitter van het bestuur Marco Oskam 06-12200519

Brainstorm DFS Amsterdam ivm komend event

Alweer de tweede brainstorm meeting met Pam van Praag en Nathalie Moser van het bekende event- en servicebureau BRNDRZ. Zij helpen en coördineren ons met de lancering van het Dress for Success Amsterdam Zuidas Project op vrijdag 13 september a.s. Wordt vervolgd…. hou DFSA in de gaten…..

Dress Amsterdam op Talentenbeurs

Trots!! Op vrijwilligers Tanja en Roos die gisteren aan de bezoekers van de Talentenbeurs Amsterdam stadsdeel West uitleg gaven over onze organisatie. Ook interesse om ons team te versterken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Stuur ons een berichtje!

Personeel NatWest doneert kleding aan Dress Amsterdam

Slechts een kleine selectie welke het personeel NatWest Amsterdam tijdens hun actie “do good, feel good” aan ons doneerde. Zelfs geheel nieuwe volledige kledingsets werden gedoneerd. Super toch.

Het resultaat .....

Foto’s zeggen vaak zoveel meer dan woorden….. treffender kan deze uitspraak wat ons betreft niet zijn…..

Zoek jij een geschikte outfit om te solliciteren?

Dress for Success helpt je om goed voorbereid en verzorgd voor de dag te komen op je sollicitatiegesprek en zo de kans op werk te vergroten. Wij doen dat door het aanbieden van passende kleding en helpen je met het verbeteren van je persoonlijke presentatievaardigheden. Ook mensen die vanuit een (financiële) achterstandsituatie een eigen bedrijf starten of in aanmerking willen komen voor een stage- of opleidingsplek kunnen onder voorwaarden terecht bij Dress for Success.

Dress for Success heeft negen winkels in Nederland; er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Voor het maken van een afspraak, neem je rechtstreeks contact op met een winkel bij jou in de buurt.

Je kunt gebruik maken van Dress for Success als je geen (eigen ) inkomen, een minimum inkomen of een uitkering (WWB, WW, WIA of Wajong) hebt en op zoek bent naar (beter) werk. Dress for Success is laagdrempelig en wil zoveel mogelijk mensen helpen bij hun zoektocht naar werk. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar je eerste baan of na een periode van werkloosheid weer aan de slag wilt: Dress for Success is er voor iedereen.

We vragen je om een recent bewijs van je inkomsten en een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek of presentatie mee te nemen. Indien je voldoet aan deze twee criteria maken wij graag een afspraak met je voor een eerste kledingsessie in één van onze winkels. Bij een succesvolle sollicitatie of presentatie zien we je graag terug voor het uitzoeken van een tweede outfit. Zo kun je de eerste periode gepast gekleed en met zelfvertrouwen naar je werk.

RCOAK steunt Dress Amsterdam financieel

Goed nieuws: Dankzij onze nieuwe financiële partner RCOAK kunnen we weer 15 mensen aan een stijlvolle sollicitatie outfit helpen. Hartelijk dank voor jullie hulp! Ook een steentje bijdragen om werkzoekenden uit de bijstand te halen? Mail naar penningmeester.amsterdam@dressforsuccess.nl

Dress Amsterdam ontvangt kleding van Legal People

Al geruime tijd draagt Legal People Amsterdam ons een warm hart toe, onder meer door flinke donaties het hele jaar door. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en hulp!

Dress Amsterdam & Zuidas…. save the date

SAVE THE DATE Het is bijna zover! De Zuidas helpt Dress for Success, en daarmee zoveel mensen met een grootse inzamelingsactie en spetterende modeshow. Houd vrijdag 13 september om 16u vrij in je agenda. Mis het niet!

Dress Amsterdam krijgt kleding van ABN AMRO

Vakantietijd maar het inzamelen van kleding gaat gewoon door. Bij ABN AMRO Private Banking mochten we welgeteld 16 dozen gedoneerde kleding ophalen. Fantastisch toch?

Dress Amsterdam gesloten van 22 juli t/m 2 augustus

Van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus zijn wij gesloten. We wensen iedereen een zonnige zomervakantie!

Vacature: secretaris bestuur Dress Amsterdam

Dress for Success Amsterdam zoekt een enthousiaste secretaris voor het bestuur die geïnspireerd raakt door de slogan:

Goed gekleed op weg naar een baan en uit de armoede!

Profielschets nieuwe bestuurder stichting Dress for Success Amsterdam

Wat Dress for Success is

Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden met een ‘minimuminkomen’, voorziet van gratis representatieve kleding en praktische adviezen om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpen in onze kledingwinkel 40-50 vrijwilligers mensen op weg naar economische onafhankelijkheid.

Dress voor Success is er voor mensen die onvoldoende financiële middelen hebben om zich passend te kleden voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek. In onze winkel helpen wij bij het samenstellen van een nieuwe outfit: die past bij de functie en bij de werkzoekende. Zo zorgen we er samen voor dat men representatief op de presentatie of het sollicitatiegesprek verschijnt en de kans op een goede eerste indruk niet hoeft te missen.

De kleding in de winkels is afkomstig van donaties uit het bedrijfsleven en van particulieren. Omdat wij geen winstdoelstelling hebben, worden alle outfits en adviezen gratis verstrekt.

Het bestuur

Stichting Dress for Success Amsterdam streeft naar een informeel en collegiaal bestuur, dat op evenwichtige wijze is samengesteld uit een team van mensen met verschillende achtergronden, sekse en leeftijden.
Het onbezoldigde bestuur bestaat uit drie tot zeven personen. De zittingstermijn van een bestuurslid is in principe vier jaar en mag eenmaal verlengd worden.

De werving van bestuursleden

Bij de werving van nieuwe bestuursleden wordt de vacature openbaar gemaakt, in elk geval via de website van de stichting en via oproepen op sociale media. Het zittende bestuur speelt een centrale rol bij het werven van kandidaten, en kiest indien er sprake is van meer dan één kandidaat bij meerderheid van stemmen.

Algemene profielschets bestuursleden

 • draagt het werk van Dress for Success Amsterdam een warm hart toe;
 • heeft bestuurlijke ervaring;
 • is in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden;
 • heeft enige basiskennis van financiële zaken (een begroting en jaarrekening kunnen lezen);
 • is betrouwbaar en integer;
 • is voldoende beschikbaar (gemiddeld 8 uur per maand, minimaal 8 vergaderingen op dinsdagavonden van 20.00-22.30 in de winkel in Amsterdam).

Profiel Secretaris bestuur

 • goede mondelinge en schriftelijke communicatie
 • ervaring met het maken van verslaglegging en het voorbereiden van vergaderingen
 • affiniteit met een goed gedocumenteerde besluitvorming

Graag uw reactie met motivatie en het profiel waarop u reageert naar e- mail: voorzitter.amsterdam@dressforsuccess.nl

Voor informatie kunt u bellen met de voorzitter van het bestuur Marco Oskam 06-12200519

Brainstorm DFS Amsterdam ivm komend event

Alweer de tweede brainstorm meeting met Pam van Praag en Nathalie Moser van het bekende event- en servicebureau BRNDRZ. Zij helpen en coördineren ons met de lancering van het Dress for Success Amsterdam Zuidas Project op vrijdag 13 september a.s. Wordt vervolgd…. hou DFSA in de gaten…..

Dress Amsterdam op Talentenbeurs

Trots!! Op vrijwilligers Tanja en Roos die gisteren aan de bezoekers van de Talentenbeurs Amsterdam stadsdeel West uitleg gaven over onze organisatie. Ook interesse om ons team te versterken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Stuur ons een berichtje!

Personeel NatWest doneert kleding aan Dress Amsterdam

Slechts een kleine selectie welke het personeel NatWest Amsterdam tijdens hun actie “do good, feel good” aan ons doneerde. Zelfs geheel nieuwe volledige kledingsets werden gedoneerd. Super toch.

Ook sponsor worden van Dress For Succes Amsterdam? En daarmee een zeer belangrijke bijdrage leveren aan een groot maatschappelijk probleem? Klik hier en stuur een mail.

Dress for Success Amsterdam is een non-profit organisatie; en sponsors zijn dan ook essentieel voor het functioneren van onze organisatie.
Wij zijn erg blij met alle steun die wij van onze sponsors ontvangen. Mede door hun bijdragen zijn wij als organisatie in staat om onze activiteiten te bekostigen en uit te (blijven) voeren. Het succes van onze klanten is daarom ook hun succes!

Zowel organisaties als particulieren kunnen financieel en in natura (kleding of overige diensten) een steentje bijdragen. Dress for Success ontvangt financiële bijdragen van organisaties/ instellingen die hiermee onze sociaal-maatschappelijke doelstelling willen ondersteunen. Daarnaast ontvangen wij bepaalde diensten om niet, om zo de kosten van onze organisatie laag te houden en onze middelen maximaal in te kunnen zitten voor activiteiten voor onze klanten.

Dress for Success Amsterdam is een ANBI-organisatie. Giften aan erkende goede doelen en instellingen met de ANBI-status kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. Stichting Dress for Success Amsterdam is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees meer informatie over fiscaal aftrekbare giften: bij belastingdienst en/of bij ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Financieel ondersteunen
Kleding krijgen we gratis van bedrijven en particulieren. Om een outfit compleet te maken zijn er soms extra kosten. Je kunt ons ondersteunen door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL52 TRIO 0390186937 t.n.v. Stichting Dress for Success Amsterdam o.v.v. ‘gift Dress for Success Amsterdam’. Elke bijdrage is van harte welkom.

Je kunt ook betalen via de onderstaande doneerknop!

Kledingdonatie
Veel organisaties stellen specifieke eisen aan de uiterlijke presentatie van een sollicitant. Omdat ook de persoonlijke smaak van onze klanten telt, zijn wij continu op zoek naar representatieve kleding en bijpassende schoenen en accessoires. Dress for Success heeft slechts in beperkte mate de beschikking over gedoneerde nieuwe kleding. Daarom is gebruikte kleding, mits niet gedateerd, gereinigd en nog in goede staat, bij ons van harte welkom.

Via Dress for Success kunnen werkende vrouwen en mannen hun representatieve kleding schenken en daarmee werkzoekenden (weer) aan werk helpen. Voor onze klanten maakt door jou gedoneerde kleding echt het verschil! Naast kleding zijn wij ook erg blij met schoenen en accessoires (zoals ceinturen, sjaals, tassen, dassen en sieraden).

Wil jij, met jouw kledingdonatie, iemand helpen op de weg naar nieuw werk en economische onafhankelijkheid? Neem dan contact op met ons via telefoon: 020-6157370 of via mailadres: winkel.amsterdam@dressforsuccess.nl
Of kom gewoon tijdens de openingstijden van onze winkel even langs om je donatie persoonlijk af te geven.
Ons adres:
Burgemeester de Vlugtlaan 200-204
1063 BT Amsterdam
Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00

Veel dank alvast

RCOAK steunt Dress Amsterdam financieel

Goed nieuws: Dankzij onze nieuwe financiële partner RCOAK kunnen we weer 15 mensen aan een stijlvolle sollicitatie outfit helpen. Hartelijk dank voor jullie hulp! Ook een steentje bijdragen om werkzoekenden uit de bijstand te halen? Mail naar penningmeester.amsterdam@dressforsuccess.nl

Dress Amsterdam ontvangt kleding van Legal People

Al geruime tijd draagt Legal People Amsterdam ons een warm hart toe, onder meer door flinke donaties het hele jaar door. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en hulp!

Dress Amsterdam & Zuidas…. save the date

SAVE THE DATE Het is bijna zover! De Zuidas helpt Dress for Success, en daarmee zoveel mensen met een grootse inzamelingsactie en spetterende modeshow. Houd vrijdag 13 september om 16u vrij in je agenda. Mis het niet!

Dress Amsterdam krijgt kleding van ABN AMRO

Vakantietijd maar het inzamelen van kleding gaat gewoon door. Bij ABN AMRO Private Banking mochten we welgeteld 16 dozen gedoneerde kleding ophalen. Fantastisch toch?

Dress Amsterdam gesloten van 22 juli t/m 2 augustus

Van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus zijn wij gesloten. We wensen iedereen een zonnige zomervakantie!

Vacature: secretaris bestuur Dress Amsterdam

Dress for Success Amsterdam zoekt een enthousiaste secretaris voor het bestuur die geïnspireerd raakt door de slogan:

Goed gekleed op weg naar een baan en uit de armoede!

Profielschets nieuwe bestuurder stichting Dress for Success Amsterdam

Wat Dress for Success is

Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden met een ‘minimuminkomen’, voorziet van gratis representatieve kleding en praktische adviezen om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpen in onze kledingwinkel 40-50 vrijwilligers mensen op weg naar economische onafhankelijkheid.

Dress voor Success is er voor mensen die onvoldoende financiële middelen hebben om zich passend te kleden voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek. In onze winkel helpen wij bij het samenstellen van een nieuwe outfit: die past bij de functie en bij de werkzoekende. Zo zorgen we er samen voor dat men representatief op de presentatie of het sollicitatiegesprek verschijnt en de kans op een goede eerste indruk niet hoeft te missen.

De kleding in de winkels is afkomstig van donaties uit het bedrijfsleven en van particulieren. Omdat wij geen winstdoelstelling hebben, worden alle outfits en adviezen gratis verstrekt.

Het bestuur

Stichting Dress for Success Amsterdam streeft naar een informeel en collegiaal bestuur, dat op evenwichtige wijze is samengesteld uit een team van mensen met verschillende achtergronden, sekse en leeftijden.
Het onbezoldigde bestuur bestaat uit drie tot zeven personen. De zittingstermijn van een bestuurslid is in principe vier jaar en mag eenmaal verlengd worden.

De werving van bestuursleden

Bij de werving van nieuwe bestuursleden wordt de vacature openbaar gemaakt, in elk geval via de website van de stichting en via oproepen op sociale media. Het zittende bestuur speelt een centrale rol bij het werven van kandidaten, en kiest indien er sprake is van meer dan één kandidaat bij meerderheid van stemmen.

Algemene profielschets bestuursleden

 • draagt het werk van Dress for Success Amsterdam een warm hart toe;
 • heeft bestuurlijke ervaring;
 • is in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden;
 • heeft enige basiskennis van financiële zaken (een begroting en jaarrekening kunnen lezen);
 • is betrouwbaar en integer;
 • is voldoende beschikbaar (gemiddeld 8 uur per maand, minimaal 8 vergaderingen op dinsdagavonden van 20.00-22.30 in de winkel in Amsterdam).

Profiel Secretaris bestuur

 • goede mondelinge en schriftelijke communicatie
 • ervaring met het maken van verslaglegging en het voorbereiden van vergaderingen
 • affiniteit met een goed gedocumenteerde besluitvorming

Graag uw reactie met motivatie en het profiel waarop u reageert naar e- mail: voorzitter.amsterdam@dressforsuccess.nl

Voor informatie kunt u bellen met de voorzitter van het bestuur Marco Oskam 06-12200519

Brainstorm DFS Amsterdam ivm komend event

Alweer de tweede brainstorm meeting met Pam van Praag en Nathalie Moser van het bekende event- en servicebureau BRNDRZ. Zij helpen en coördineren ons met de lancering van het Dress for Success Amsterdam Zuidas Project op vrijdag 13 september a.s. Wordt vervolgd…. hou DFSA in de gaten…..

Dress Amsterdam op Talentenbeurs

Trots!! Op vrijwilligers Tanja en Roos die gisteren aan de bezoekers van de Talentenbeurs Amsterdam stadsdeel West uitleg gaven over onze organisatie. Ook interesse om ons team te versterken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Stuur ons een berichtje!

Personeel NatWest doneert kleding aan Dress Amsterdam

Slechts een kleine selectie welke het personeel NatWest Amsterdam tijdens hun actie “do good, feel good” aan ons doneerde. Zelfs geheel nieuwe volledige kledingsets werden gedoneerd. Super toch.

Dress for Success Amsterdam is sinds 2009 een algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Naam: Stichting Dress for Success Amsterdam
RSIN/fiscaalnummer: 820561368
Contactgegevens: Stichting Dress for Success Amsterdam
Burgemeester de Vlugtlaan 200-204
1063 BT Amsterdam
E: winkel.amsterdam@dressforsuccess.nl
T: 020-6157370
Bestuurssamenstelling: Marco Oskam, voorzitter
vacature, secretaris
Erik Wurpel, penningmeester
Tjeerd Hulsman, bestuurslid
Susan Genseberger, bestuurslid
Agnes Winter, bestuurslid
Ton Heinen, bestuurslid

Beloningsbeleid:Beleidsplan: klik op deze link

Dress for Success Amsterdam is een vrijwilligersorganisatie. De stichting heeft 2 personen in dienst, de winkelmanager en een backoffice medewerker.

Doelstelling:

De doelstelling van Dress for Success Amsterdam is het bevorderen van de economische onafhankelijkheid van mensen die van een minimuminkomen of (bijstands)uitkering moeten leven. Dat doen we door hen professioneel te kleden als ze gaan solliciteren en hen te ondersteunen bij het vinden en behouden van werk.

Verslag van de uitgevoerde activiteiten: klik op deze link voor het jaarverslag 2018

Financiële verantwoording: klik hier voor de jaarrekening 2018

Privacyverklaring Dress for Succes: klik op deze link

Missie Dress for Success Nederland
‘De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven.’

Onze ambassadeurs

Patty Zomer

 • zangeres, styliste, presentatrice

Angela Groothuizen

 • zangeres, presentatrice, actrice

Susan Smit

 • schrijfster, columniste, voormalig fotomodel

Isa Hoes

 • actrice, schrijfster

Sacha de Boer

 • fotografe, presentatrice

Arjan Vliegenthart

 • directeur NIBUD, oud wethouder Amsterdam, voormalig politicus

Ien Wiegers

 • mentor Netwerkpro, sparringpartner MKB bedrijven

RCOAK steunt Dress Amsterdam financieel

Goed nieuws: Dankzij onze nieuwe financiële partner RCOAK kunnen we weer 15 mensen aan een stijlvolle sollicitatie outfit helpen. Hartelijk dank voor jullie hulp! Ook een steentje bijdragen om werkzoekenden uit de bijstand te halen? Mail naar penningmeester.amsterdam@dressforsuccess.nl

Dress Amsterdam ontvangt kleding van Legal People

Al geruime tijd draagt Legal People Amsterdam ons een warm hart toe, onder meer door flinke donaties het hele jaar door. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en hulp!

Dress Amsterdam & Zuidas…. save the date

SAVE THE DATE Het is bijna zover! De Zuidas helpt Dress for Success, en daarmee zoveel mensen met een grootse inzamelingsactie en spetterende modeshow. Houd vrijdag 13 september om 16u vrij in je agenda. Mis het niet!

 “Iemand anders blij maken is één van de makkelijkste manieren om zelf ook blij te worden.”

Dress for Success heeft als missie het bevorderen van economische onafhankelijkheid van mensen die leven van een minimuminkomen. Dat doen we door hen geschikte sollicitatiekleding te geven en te ondersteunen bij het verwerven en behouden van werk.

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Houd deze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven.

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur

Dress for Success Amsterdam

Burgemeester de Vlugtlaan 200-204

1063 BT Amsterdam

T: 020-6157370

E: winkel.amsterdam@dressforsuccess.nl

 

RCOAK steunt Dress Amsterdam financieel

Goed nieuws: Dankzij onze nieuwe financiële partner RCOAK kunnen we weer 15 mensen aan een stijlvolle sollicitatie outfit helpen. Hartelijk dank voor jullie hulp! Ook een steentje bijdragen om werkzoekenden uit de bijstand te halen? Mail naar penningmeester.amsterdam@dressforsuccess.nl

Dress Amsterdam ontvangt kleding van Legal People

Al geruime tijd draagt Legal People Amsterdam ons een warm hart toe, onder meer door flinke donaties het hele jaar door. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en hulp!

Dress for Success Amsterdam
Burgemeester de Vlugtlaan 200-204
1063 BT Amsterdam

T: 020-6157370
E: winkel.amsterdam@dressforsuccess.nl