homeslider

Dress for Success Eindhoven

Dress for Success Eindhoven zet zich sinds 2009 in voor werkzoekenden met een uitkering of een minimum inkomen.

Ruim 2500 klanten ontvingen presentatieadvies en een set representatieve kleding voordat ze op sollicitatiegesprek gingen. 4500 werkzoekenden volgden een workshop over het belang van de eerste indruk en hoe kleding daarbij in te zetten. Van hen slaagt 64% er vervolgens in een baan te bemachtigen. Op deze manier is Dress for Success een belangrijk schakel in de keten die leidt tot re-integratie op de arbeidsmarkt.

Bij Dress for Success in Eindhoven zijn meer dan 30 vrijwilligers actief onder leiding van manager Bertine Oudesluijs. Ze verzorgen niet alleen de presentatie adviezen en kleding uitgifte in de winkel aan de Marconilaan in Eindhoven, maar geven ook regelmatig workshops en presentaties bij het Participatiebedrijf en tijdens de Vacaturecafés van MKB Eindhoven.

Veel kleding wordt beschikbaar gesteld door bedrijven en particulieren. Dankzij financiële sponsoring kan Dress for Success Eindhoven ontbrekende items inkopen en indien nodig kappersbonnen beschikbaar stellen.

Dress for Success Eindhoven is sinds 2018 een algemeen nut beogende instelling.

Contactinformatie

Adres
Marconilaan 28
5621 AA Eindhoven
Telefoon
06-31328944
E-mail
winkel.eindhoven@dressforsuccess.nl

Dress for Success Eindhoven werkt uitsluitend op afspraak.

Kleding afgeven kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen
09.00-14.00 uur bij de winkel: Marconilaan 28, Eindhoven.
Schikt dit niet, bel dan voor een afspraak.

Tel. 06 31328944 (coördinator Bertine Oudesluijs)
e-mail: winkel.eindhoven@dressforsuccess.nl

Vakantie:

Tijdens de schoolvakanties zijn we beperkt open. Wil je kleding afgeven, neem dan voor de zekerheid even contact met ons op. Dan sta je niet voor een gesloten deur.

Zomersluiting van 22 juli t/m 18 augustus. Heeft u een sollicitatiegesprek in deze periode, neem dan even contact met ons op. Dan plannen we een afspraak in.

Dress for Success Eindhoven is sinds 2018 een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

RSIN/fiscaal nummer: 820416472

Privacyverklaring Dress for Succes: klik op deze link

Dress for Success Eindhoven heeft een eigen website: http://www.dressforsuccess-eindhoven.nl/

Dress for Success Eindhoven weer open.

Wij zijn weer open! We werken volgens de voorschriften en op 1,5 meter afstand. Ga je solliciteren en kun je advies en een passende kledingset gebruiken om een goede eerste indruk te maken? Maak dan een afspraak.

Bel 06 313 28944 of mail naar winkel.eindhoven@dressforsuccess.nl

 

Dress for Success Eindhoven helpt 2000-ste klant!

Een mooie mijlpaal voor onze vestiging in Eindhoven. Daar is de 2000-ste klant Michaela aan passende kleding geholpen die bij haar en de functie past waarop ze heeft gesolliciteerd. Zo gaat ze zelfverzekerd naar haar sollicitatiegesprek.

Dress for Success Eindhoven bestaat acht jaar. Van de 2000 mensen die de vrijwilligers in die jaren hebben ondersteund met kleding en advies heeft ruim 60 procent inmiddels een baan gevonden.

Lees hier het hele bericht.