Klantadviseur Alice Dress for Success Eindhoven: Over een man en een kast

Gepubliceerd op 1 juni 2021 om 00:00

Over een Man en een kast.

 

Natuurlijk is er al genoeg geschreven en gesproken over Corona en heeft iedereen er zijn/haar buik inmiddels wel van vol.

Ook bij Dress for Success hebben wij te maken gekregen met de gevolgen van de pandemie. Misschien toch op een iets andere manier dan de gemiddelde Nederlander. Een kijkje achter de schermen.

Hoewel wij gesloten waren voor klanten en er dus geen afspraken waren voor advies, werd er wel kleding ingebracht. Wat zeg ik; er werden stapels kleding gedoneerd.

Echter, er was deze keer iets bijzonders aan de ingebrachte stukken. Het betrof namelijk bijna alleen mannelijke items. Dozen, tassen, soms auto’s vol. Wat is er toch aan de hand?

Wij vermoeden met een bijna aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het volgende: Man is thuis. Man werkt thuis. Man blijft thuis. Man heeft meer tijd over thuis. Vrouw is ook thuis. Vrouw ergert zich al jaren aan de kledingkast van Man. Vrouw zet Man aan het werk. “Wij gaan deze lockdown eens nuttig besteden Man.” Ziet u het ook gebeuren? Enige dagen later: Man belt aan bij Dress for Success. Vrouw blij, Man uiteindelijk ook (want Vrouw blij) en ook wij zijn blij.

Dank jullie wel Mannen. Ook en vooral namens onze mannelijke klanten.