Huisvesting gezocht voor Dress for Success Eindhoven

Gepubliceerd op 16 mei 2021 om 18:25

Huisvesting gezocht!

Eind 2022 dienen we helaas ons pand aan de Marconilaan te verlaten. Er komt namelijk nieuwbouw op deze plek.

12,5 jaar geleden betrokken we als startende Dress for Success het pand op deze A-locatie. We startten in het woonhuis. De woonkamer, de keuken en het washok mochten we gebruiken. Inmiddels hebben we het hele pand, op de oorspronkelijke winkelruimte na, tot onze beschikking. Ruim 300 m² met een winkelruimte, diverse ruimtes voor opslag, een plek voor workshops, één om te wassen en een kantoor. Dit alles voor een zeer sociale huurprijs.

Ons ideaal is om weer een pand te betrekken dat groot genoeg is. We hebben de ambitie om te groeien en jaarlijks nog meer werkzoekenden op weg naar werk te ondersteunen. Onze voorkeur gaat uit naar een vestiging op een goed bereikbare locatie. Dit is belangrijk voor onze klanten en al onze vrijwilligers, maar ook voor de honderden donateurs die kleding komen brengen. Van beiden zijn we afhankelijk voor een optimale bedrijfsvoering.

Help jij ons aan een nieuw pand? Heb jij ruimte die je ter beschikking wilt stellen aan een professionele maatschappelijke organisatie? Ken jij eigenaren van panden, die iets voor ons kunnen betekenen? Bel of stuur een e-mail naar Bertine Oudesluijs, manager. Zij gaat graag  met je in gesprek.

Tel: 0631328944                                                                                                                  

Email: manager.eindhoven@dressforsuccess.nl