Super sponsor verrast Dress for Success Eindhoven met mooie actie

Gepubliceerd op 11 januari 2022 om 21:38

Driessen Groep en de Driessen Foundation zijn al jaren superfijne vaste partners en sponsors van Dress for Success. Petra Verhappen en haar collega’s maakten ons ook de afgelopen periode weer gelukkig. 

 

Op de campus van Driessen in Helmond staat een speciale kledingcontainer zodat medewerkers het hele jaar door de gelegenheid hebben kleding aan Dress for Success te doneren. Onlangs gingen we de container weer legen, kijk zelf maar in dit filmpje hoe genereus er weer gegeven is, dankjewel!

 

Ook was er, wederom, een mooie cheque van de Driessen Foundation (link*). Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, houdt Driessen Groep jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek onder al haar relaties van de familie van bedrijven. Als dank voor deelname doneert Driessen Groep, namens elke deelnemer, € 2,50 aan de Driessen Foundation die dit op haar beurt doneert aan Dress for Success Eindhoven. Wij waren heel blij met de hoge response op het onderzoek, mooi dat tevreden klanten zo een bijdrage leveren aan inclusief werkgeluk!